| |     Türkçe | english  
Насловна
САОПШТЕЊЕ ЗА ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ У ТУРСКОЈ ПОВОДОМ НОВОГ ТЕРОРИСТИЧКОГ НАПАДА У АНКАРИ, 13. МАРТА

 

Амбасада Републике Србије у Анкари, у складу са укупном сложеном безбедносном ситуацијом у Турској и опасности од  терористичких напада, саветује грађанима Србије који по разним основама путују и  бораве у Анкари и другим градовима у Турској, појачан опрез, односно избегавање осетљивих локација, посебно у јавном превозу, на аутобусним станицама, у близини полицијских и војних станица, на местима јавног окупљања и сл, како у главном граду Турске, тако и другде. Када се ради о Анкари, ово се посебно односи на централни градски трг "Кизилај".

Посебан безбедносни ризик по наше грађане представља свако евентуално путовање у градове на југоистоку Турске, као и у области у близини сиријске и ирачке границе.

Позивају се грађани Србије на боравку у Турској да се јаве Амбасади у Анкари и Генералном конзулату у Истанбулу,  ради адекватне и освежене евиденције, како би  комуникација са нашим грађанима у кризним ситуацијама била још ефикаснија.

Амбасада изражава своје саучешће Турској и њеним грађанима поводом новог губитика људских живота у терористичком нападу у Анкари 13. марта.

 

 


Верзија за штампу
Важне информације
ТЕЛЕФОН ЗА ХИТНЕ СЛУЧАЈЕВЕ / ACİL DURUMDA TELEFON NUMARAMIZ / NUMBER FOR EMERGENCY CASE
ИНФОРМАЦИЈА О ИЗДАВАЊУ ВИЗА РАДНИЦИМА СТРАНИХ КОМПАНИЈА КОЈИ ДОЛАЗЕ НА РАД У СРБИЈУ
ЗАПИСНИК О ОТВОРАЊУ ПОНУДА И ОДЛУКА О ДОДЕЛИ УГОВОРА / RECORD OF OPENING OF BIDS AND THE DECISION ON THE CONTRACT AWARD
ПОНОВО УВЕДЕНЕ ВИЗЕ ЗА ИРАНСКЕ ДРЖАВЉАНЕ
ГРАЂЕВИНСКИ РАДОВИ НА САНАЦИЈИ И АДАПТАЦИЈИ ОБЈЕКТА АМБАСАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У АНКАРИ - ПОЗИВ ЗА ПОДНОЂЕЊЕ ПОНУДА И ДОСТАВА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ / CONSTRUCTION WORKS ON THE REHABILITATION AND ADAPTATION ON THE BUILDING OF THE EMBASSY OF THE REPUBLIC OF SERBIA - AN INVITATION TO BID AND BIDDING DOSSIER
ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ САЈАМ У ИЗМИРУ, СЕПТЕМБAR 2018. - ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДЕ И ДОСТАВА КОНКУРСНE ДОКУМЕНТАЦИЈЕ / IZMIR INTERNATIONAL FAIR, SEPTEMBER, 2018 - AN INVITATION TO BID AND BIDDING DOSSIER
ОДЛУКА О ДОДЕЛИ УГОВОРА / DECISION ON AWARDING THE CONTRACT
ПРЕСТАНАК ЕМИТОВАЊА РТС САТ СА САТЕЛИТА ЕУТЕЛСАТ 16Е И ПРЕЛАЗАК НА АСТРА 4А
ПРЕПОРУКЕ МИНИСТАРСТВА СПОЉНИХ ПОСЛОВА СРБИЈЕ ГРАЂАНИМА СРБИЈЕ ЗА ПУТОВАЊЕ И БОРАВАК У ТУРСКОЈ
САОПШТЕЊЕ ЗА ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ У ТУРСКОЈ ПОВОДОМ НОВОГ ТЕРОРИСТИЧКОГ НАПАДА У АНКАРИ, 13. МАРТА
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УПИС У БИРАЧКИ СПИСАК ПОДАТАКА О ТОМЕ ДА ЋЕ БИРАЧ ГЛАСАТИ У ИНОСТРАНСТВУ-ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2016.
"THE TRUTH-NO KOSOVO UNESCO"
ОБАВЕШТЕЊЕ АМБАСАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У АНКАРИ ПОВОДОМ ПРОШЛОГОДИШЊИХ НЕЗАПАМЋЕНИХ ПОПЛАВА У СРБИЈИ-ПРОМЕНА РАЧУНА НА КОЈИ СЕ МОЖЕ УПЛАЋИВАТИ ПОМОЋ, 25. МАЈА 2015.
ТУРСКИ МУП УВЕО ЕЛЕКТРОНСКУ Е ПРОЦЕДУРУ ОБЕЗБЕЂИВАЊА И ПРОДУЖАВАЊА ДОЗВОЛЕ БОРАВКА